Herttoniemen teollisuusalue – paikka, jossa yhteiskunnasta pidetään huolta

Tämä on vaalivideo, osa kampanjaa.

Tällaisia vaali ja kampanjavideoita ja mainoksia  tehdään yleensä sen takia että niissä halutaan näyttää kaikkia kivoja juttuja lasten harrastuksista tai siitä kuinka mä ulkoilutan kultaista noutajaa tai muuta. Mut mä en halua tehdä sitä, se ei ole mun juttu.

Mä halusin tuoda teidät ja itseni Herttoniemeen, Herttoniemen teollisuusalueelle. Tää on se juttu, täällä toimii pieniä yrityksiä, keskisuuria yrityksiä ja pari suurempaakin yritystä. Tää paikka on paikka, jossa tästä yhteiskunnasta pidetään huolta. Yrittäjät, yrittäjyys on meidän juttu.

Mä haluan olla näissä vaaleissa ehdolla sen takia, että yrittäjillä ja yrityksillä olisi paremmat edellytykset toimia ja pitää yllä meidän yhteiskunnan hyvinvointia.

Mä olen Sami Ojala, kuntavaaliehdokas.