Parempaa kaupunkia Jan Vapaavuoren johdolla

Näistä kuntavaaleista on tehty Helsingissä pormestarivaalit. Mä lähdin Kokoomuksen ehdokkaaksi, koska Kokoomuksen pormestariehdokas on Jan Vapaavuori. Siitä lähtien kun mä lähdin ite ehdolle, mä oon itä-helsinkiläisenä, herttoniemeläisenä halunnut kysyä häneltä yhden kysymyksen.

Sami Ojala:

Mitä Janne sun mielestä Herttoniemen teollisuusaluetta ja tätä Herttoniemen keskusta pitäisi kehittää?

Jan Vapaavuori:

Mä lähtisin kyllä ensin kysyy herttoniemeläisiltä hyviltä Kokoomuslaisilta ehdokkailta, jotka tuntee tän alueen paremmin, esim. sulta. Ja mä uskon, että teillä olisi ihan hyviä pointteja.

Mutta vakavasti ottaen, niin kaikkihan tietää että Helsingissäon pulaa kohtuuhintaisesta asumisesta ja siitä
puhutaan paljon. Mutta vähemmälle huomiolle on jäänyt se, että tarvitaan me myös paikkoja yritystoiminnalle.

Että se on kuitenkin vaan niin, että mikään kaupunki ei ole vaurastunut muuta kuin työtä tekemällä ja yrittämällä. Ja sitä varten pitää olla myös yrityksille tiloja ja emmä tiedä, mutta mulla on sellainen käsitys että tää toimii tässä aika hyvin. Tietenkin kaikkea pitää aina upgradeta ja modernisoida ja luoda edellytyksiä sille, että se entisestään kasvaa, mutta tartteeks tälle tehdä jotain?

Sami Ojala:

Kyllä tätä vähän pitää vauhdittaa.

Jan Vapaavuori:

No joo, aina pitää vauhdittaa.

Sami Ojala:

Aina pitää vähän vauhd
ittaa ja katsoa positiivisesti eteenpäin. Näin mä ajattelen. Kiitos.

Mun mielestä Janne vastasi todella fiksusti. Ei ainoastaan tän vastauksen vaan myös muiden hänen mielipiteidensä vuoksi hän on mun valinta Helsingin pormestariksi. Mä haluan olla tekemässä Helsingistä parempaa kaupunkia hänen johdollaan. Siksi mä olen näissä vaaleissa ehdolla.