Toivoisin, että liikuntapaikat tehtäisiin fiksummin

 

Me ollaan Itä-Helsingissä, Herttoniemenrannassa, mun kotikonnuilla.

Tää on Tuorinniemi ja Tuorinniemen pieni hiekkakenttä. Tällä hiekkakentällä on nyt lumivaippa. Ihan sama onko hiekkaa vai lunta, täältä löytyy maalit, täältä löytyy myös valot, jotka on iltaisin päällä läpi vuoden. Mutta ei täällä voi tehdä mitään, koska tämä on niin surkeassa kunnossa.

Sen sijaan täällä Puotilassa, täällä tää asia on hoidettu ihan toisin. Mun mielestä erittäin fiksusti. Meillä on lämmitettävä tekonurmi, jossa on eri toimijoita mukana: paikallisia urheiluseuroja, koulutoimea, liikuntatoimea ja yhdessä on viritelty tekonurmikenttä. Se on lämmitetty ja siinä voi myös talvella, läpi vuoden, harrastaa jalkapalloa. Se on vilkas paikka.

Jos, ja kun näitä liikuntapaikkoja Helsingissä tehdään, niin kannattaisiko nää kaikki liikuntapaikat tehdä mieluummin sillä tyylillä kuin Puotilassa, ei tällä tyylillä kuin täällä Herttoniemenrannassa, Tuorinniemessä? Jos tää olisi tehty sillai fiksusti, tässä olisi tekonurmi tai pieni kuplahalli ja lapset, nuoret ja me aikuiset voitaisiin oikeasti harrastaa tällä alueella.

Mä toivoisin, että nää liikuntapaikat, myös täällä meidän alueella, tehtäisiin fiksummin. Siksi mä olen ehdolla näissä vaaleissa.